1000 TL Telefon Önerisi: Sıfır Telefonlar

1000 TL Telefon Önerisi: Sıfır Telefonlar
Gönderi Tarihi: 05.02.2024

1000 TL telefon önerisi arayanlar için müthiş bir rehber. Sizin için 1000 TL altında bulunan en iyi telefon markalarını araştırdım. Nihayetinde 1000 TL altında alınabilecek telefonları bir araya getirdim. Telefona çok para vermek istemeyenler, çalsın, mesaj yazayım yeter diyenler için oldukça ideal seçenekler sıraladım.

Ucuza telefon arayanların derdine derman olan bu liste sizi ziyadesiyle tatmin edecektir. Sıraladığım telefonlar kullanım bakımından size sıkıntı çıkartmayacaktır.

1000 TL Telefon Önerileri

1. General Mobile GM5

general mobile gm 5 1000 TL telefon onerisi
general mobile gm 5 1000 TL telefon onerisi

1000 TL telefon önerisi en iyi telefonlar arasında yer alıyor. General Mobile genellikle giriş seviyesi ve orta segment için telefon üreten bir marka.

Telefonunuzu, mesajlaşma, konuşma ve basit internet işlemleri için kullandığınızda 3-4 sene sizi götürebileceğini düşünüyoruz. Ekranı, ve ses kalitesi iyi bir telefon.

Boyutları ve ağırlığı çok iyi. 135 gram bir ağırlığa sahip. Uzunluğu 14 cm olan telefonun genişliği ise 7 cm’den biraz daha küçük. Çözünürlüğü ise 1280 x 720 piksel değerlerine sahip. Ekranı 5 inç genişliğinde ve canlı diyebiliriz. 1000 TL telefon önerisi arayanlar için yukarıdaki model idealdir.

2. FLUO V Plus

fluo v plus 16 gb z
fluo v plus 16 gb z

Ekonomik bir Dört çekirdekli 4G Akıllı telefon mu arıyorsunuz?. fluoV kesinlikle ihtiyacınız olan! Karşınızda zarif tasarımı, basit çizgileri ve pek çok ve ilginç özellikleriyle yeni bir Akıllı telefon. Yeni ve büyüleyici fluoV ile iletişim kurun, oyunların keyfini çıkarın ve size özel uygulamalar indirin. Günlük iletişimleri, sosyal medya ve eğlenceleri açısından tam bir çözüm arayan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek.

#İlgili İçerik: En İyi Bluetooth Kulaklık Modelleri

HD IPS geniş açılı 5 inç ekran ve 2 GB Ram içeren Dört çekirdekli 64-bit işlemci günlük işlerinizi ve eğlenceyi müthiş bir deneyime dönüştürür. Favoriler menünüz daha iyi görülecek ve daha hızlı erişilebilir olacaktır. Çoklu uygulamaların eş zamanlı kullanımı kusursuz şekilde gerçekleştirilecektir. Son olarak 13 ve 3.2 MP çözünürlüklü iki kamera benzersiz fotoğraflar, öz çekim ve video çekmenize ve video aramaları yapmanıza imkan verir. 1000 TL telefon önerisi arayanlar için yukarıdaki model idealdir.

3. Vestel Venüs 5000

vestel venus 5000
vestel venus 5000

Venus 5000, 4 çekirdekli Qualcomm İşlemcisi ve 2 GB RAM ile performans gerektiren oyun ve uygulamarın kullanımında kusursuz ve kesintisiz bir deneyim sunuyor. Android İşletim sistemi 6.0 Marshmallow versiyonu yüklü olarak gelen Venus 5000, sistemin tüm avantajlarını performansa dönüştürüyor.

Venus 5000 8 MP ana kamerası (arka kamera), 5 MP öz çekim kamerası (ön kamera) ile her koşulda iyi videolar ve fotoğraflar çekmeye hazır mısınız? Hızlı odaklanma özelliği sayesinde, en hareketli anlarda bile net fotoğraflar elde etmek mümkün hale geliyor. 1000 TL telefon önerisi arayanlar için yukarıdaki model idealdir.

4. Vestel Venüs Go

vestel venus go
vestel venus go

Cep telefonu teknolojisinde de akıl almaz yeniliklere imza atan Vestel Venüs GO yeni nesil teknolojiyi cep telefonu ile buluşturur. Android’in son versiyonlarından biri olan Andoid 8.1 Oreo GO Edition’u kullanan modelde yeni teknolojilere sahip uygulamalar kullanılabilir. RAM kapasitesi, işlemci hızı, ekran boyutu ve çözünürlüğü, detaylara odaklanan kamerası ile Vestel Venus GO, Teknosa’da uygun ve avantajlı fiyatlar ile kullanıcı beğenisine sunulur. Her seviyedeki kullanıcıların mobil ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.

Kaliteli ve parlak çekimler yapmak, internetteki hızınızı artırmak ve birbirinden farklı uygulamaları sorunsuzca çalıştırmak istiyorsanız Venus GO’yu kullanabilirsiniz. Model, üstün özelliklerinin yanı sıra şık tasarımı ile dikkat çeker. İnce ve zarif bir telefon olan Vestel Venus GO, hafifliği sayesinde ellerinizi yormaz. Ayrıca çantanızda da çok fazla yer işgal etmez. Uzun süre stand by konumunda kalmak için ideal bir tercih olan modelin bataryası sizi yarı yolda bırakmadığı için tüm işlemlerinizi herhangi bir aksaklık yaşamadan gerçekleştirirsiniz.

İyi bir telefondan beklediğiniz tüm özellikleri taşıyan modelin depolama kapasitesini Micro SD kart sayesinde yükseltmeniz mümkündür. Bu sayede istediğiniz kadar video ve fotoğraf çekip depolayabilir, isterseniz kablolu ya da kablosuz bağlantı yollarını kullanarak video ve fotoğraflarınızı başka cihazlara aktarabilirsiniz. 1000 TL telefon önerisi arayanlar için yukarıdaki model idealdir.

5. PREMIER Air 1

PREMIER Air 1
PREMIER Air 1
  • MTK6737 QuadCore 1.3ghz Cortex A7 işlemci
  • 5.0” IPS HD çoklu dokunmatik kavisli ekran
  • 720*1280 ekran çözünürlüğü
  • 13.0MP flash ledli arka, 5.0MP ön kamera
  • 16Gb dahili hafıza 1GB bellek
  • 1900mAh dahili batarya
  • Parmak izi tanıma özelliği
  • Çoklu dil destekli arayüz
  • Yakınlık ve hareket sensörü
  • Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi
  • Micro simkart girişi
  • 64GB a kadar destekli Micro SD kart girişi
  • 3.5mm kulaklık girişi
  • Bluetooth 4.0, A-GPS ve Wifi bağlantısı
  • 4G, 3G, EDGE, GPRS, WAP ağ desteği
  • FDD B1/B3/B7/B8/B20  WCDMA 850/900/2100
  • GSM 850/900/1800/1900
  • Boyutları: 142.2 * 70.5 * 7.3mm
  • Ağırlık: 127 gr
  • Aksesuar: Kulaklık, Şarj cihazı, usb kablosu
  • Silikon kılıf ve kırılmaz cam 

1000 TL Telefon Önerisi ile Neler Yapabilirsiniz?

Bu fiyat aralığındaki telefonların performansı biraz düşük. Yani yeni çıkan modeller arasında 1000 TL’lik telefonlar bulunmuyor. Bu listemdeki telefonlar ile, günlük haberleri okuyabilirsiniz. Whatsapp’ Twitter, İnstagram gibi sosyal medya platformlarını da takip edebilirsiniz. İşin özü, telefondan yüksek bir beklentiniz yoksa işinizi görür. Amacının, telefonun karşısına alo diyebilmekse alınabilecek modeller.

Ancak bu telefonları oyun oynamak için alıyorsanız, paranızı çöpe atıyorsunuz denilebilir.

Sonuç

1000 TL telefon önerisi arayanlar için yukarıdaki modeller idealdir. Belirttiğim gibi yukarıda paylaştığım telefon modelleri ile oyun falan oynayamazsınız. Gündelik kullanım Facebook, Twitter, İnstagram, Whatsapp ve benzeri uygulamaları kullanabilirsiniz.