Веб-страници за кликање на врски во живо

0

Кои се сајтовите за кликнување на врски во живо? Кои се начините за заработка на сајтови со кликнување на линкови во живо? Во оваа статија, ќе ви кажам кои се сајтовите за кликнување на линкови во живо и како да заработите пари од сајтови за кликнување на линкови во живо.

Затоа што пријателите кои го следат мојот блог и сакаат да заработат пари на веб-локации и социјални медиуми прашуваат што се сајтовите за кликнување на линкови во живо и како можат да ги оценат сајтовите за кликнување на линкови во живо.

Всушност, страниците што се нарекуваат страници за кликнување на линкови во живо меѓу корисниците на интернет се познати како сајтови за скратување на врски. Сега ќе дадам детални информации за тоа.

Веб-страниците за кликнување на линкови во живо бараат од нивните корисници да кликнат на нивните врски со плаќање одредена такса. Корисниците се регистрираат на овие сајтови и почнуваат да заработуваат со споделување на сопствени врски.

За секоја кликна врска се плаќа одредена такса и овие надоместоци се депонираат на сметката на корисникот додека се собираат. На овој начин, корисниците можат да заработат пари преку страници со кликнување на линкови во живо.

Кои се сајтовите за кликнување на врски во живо?

Кога станува збор за сајтови за кликнување на линкови во живо, првото нешто што ми паѓа на ум се услугите за скратување на линкови.

Постојат многу опции како услуга за скратување на врската.

За да ви помогнам да го најдете најдоброто, ги рангирав и прегледав водечките и најдобри скратувачи на врски. Овој преглед се заснова на леснотијата на користење, карактеристиките, поддршката, цените и многу повеќе.

Значи, што значи скратување на врската? Што се случува кога врската е скратена? Ајде да резимираме за оние кои не се запознаени со оваа тема. Се регистрирате за услуга за скратување на врската позната како локација за кликнување на линкови во живо.

Потоа имате врска, на пример, вест, објава на социјалните мрежи, линк до слика, која било интересна врска, ја внесувате оваа врска на страницата со кликнување на врската на која сте член, и оваа страница ви дава нова врска .

Наместо врската што ја имате, ја користите специјалната врска што ви ја дава оваа страница.

Кога корисниците ќе кликнат на оваа врска, тие одат на страницата што сте ја навеле како цел, но гледаат реклама пред целосно да стигнат до страницата.

Колку повеќе корисници ја гледаат оваа реклама, колку повеќе луѓе кликнуваат на вашата врска, толку повеќе пари заработувате од овој бизнис.

Како да заработите страници со кликнување на линкови во живо?

Погоре наведов како да се заработат страници со кликање на линкови во живо. Да се ​​објасни чекор по чекор;

  1. Претплатете се на страница за скратување на врската позната како локација за кликнување на линкови во живо.
  2. Внесете ја врската од вести, слика, објава на социјалните мрежи или видео на YouTube што го имате и сакате да го споделите со вашите пријатели на социјалните мрежи, на оваа страница со кликнување на врската на која сте член.
  3. Отсега, користете ја новата врска што ви ја дава страницата за кликнување на линкови во живо во вашите објави.
  4. Колку повеќе луѓе ќе кликнат на оваа врска, толку повеќе ќе заработите.

Ова е како да заработите пари од услугите за кликање на линкови во живо.

Колку пари може да се заработат од сајтови за кликање на линкови во живо?

Парите што ги заработувате од страниците за кликање на линкови во живо првенствено зависи од тоа колку луѓе кликнуваат на вашата врска. Колку повеќе кликови, толку повеќе пари заработувате.

Исто така важна е страницата за кликнување на врската на која сте член. Некои сајтови ќе ви заработат 0,0001 УСД по клик, некои ќе ви заработат 0,0002 долари по клик, а некои ќе ви заработат 0,0005 УСД. Овие бројки се разликуваат според првиот клик на страницата. Некои сајтови заработуваат многу, додека други плаќаат помалку.

Популарни сајтови за кликнување на линкови во живо

Веб-страниците за кликнување на врски во живо што се користат денес и заработуваат вистински пари може да се сумираат на следниов начин.

  • TRLINK
  • BCVC
  • ПОПОЛНУВА
  • ADCASH
  • КРАТКО

Освен горенаведените, постојат десетици други услуги за скратување на врски. Можете исто така да правите свои истражувања и експерименти и да продолжите да го користите она што е најпрофитабилно.

Работи што треба да се земат предвид при изборот на страница со кликнување на линкови во живо

Има некои работи што дефинитивно треба да ги земете во предвид при изборот на страница за кликнување на линкови во живо. Најпрво, страницата за кликнување на врската може да постави неморални и лажни реклами на вашата врска, па затоа треба да се држите подалеку од сајтови кои нудат реклами на овој начин.

Некои сајтови за кликнување на линкови во живо, од друга страна, поставуваат реклами кои содржат еротска, коцкарска содржина, нелегално обложување итн. Дефинитивно треба да се држите настрана од таквите линкови. Во спротивно, вие ќе бидете одговорни и може да се доведете во правни проблеми.

Останете добро.

Датум на последно ажурирање: 25 декември 2022 година

МЕЃУНАРОДНА

Оставете одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.