Hogyan oszthatod meg valaki más történetét a saját Instagram-sztoriddal?

Hogyan oszthat meg valaki más történetét az Instagramon a saját történetével?

Az Instagramon a legkívánatosabb műveletek közé tartozik valaki más bejegyzésének megosztása a történetben, valaki más történetének megosztása a történetben, a tevékenység lezárásának folyamata, valaki más bejegyzésének megosztása az Instagramon és valaki más bejegyzésének megosztása. történetet anélkül, hogy megjelölték volna az Instagramon.

Oszd meg valaki más történetét az Instagramon Funkciójának köszönhetően lehetővé teszi a videó vagy kép megosztását valaki más történetében. Instagram-történetekkel kapcsolatos cselekvési képesség2018 végén érkezett. Az Instagram folyamatosan bővíti felhasználói bázisát új funkciókkal. A mindennapos új kiegészítőkkel egyre több felhasználó számára kínál különféle előnyöket. Emiatt az Instagram-felhasználók száma napról napra növekszik más közösségi fiókokhoz képest.

Jelölj meg valakit az Instagram Storyban

Az Instagram megoszthatja valaki más történetét egyedül Emiatt a történet „Aa” gombját meg kell nyomni a történet megosztása előtt. A történetben megjelölni kívánt személy nevét a @ jel elé kell írni. A megjelölni kívánt személyek listája alul jelenik meg. Így beírhatod a történetbe azokat az embereket, akiket meg szeretnél jelölni.  A történetek megosztására megcímkézett barátok értesítést kapnak. Így barátai megoszthatják a történetet saját fiókjukon az értesítésre kattintva.

Ne oszd meg a történetet, amelyben megcímkéztek valaki más Instagram-sztorijában!

Oszd meg egyedül a történetet, amelyben megcímkéztek valaki más Instagram-történetében Funkciójának köszönhetően lehetővé teszi a valaki más történetében megosztott történetek megosztását saját fiókjában. Amikor egy Instagram-felhasználói barát megcímkéz téged a történetben, automatikusan érkezik egy DM (közvetlen üzenet) értesítés. DM (közvetlen üzenet) értesítéssel "Rólad beszélt a történetében” üzenet jelenik meg. A bejövő értesítő üzenetben "" a történetbenAdd hozzá a történetedhezHa a '' gombra kattint, a történet, amelyben megcímkézték, meg lesz osztva a történetében.

Ne ossza meg saját történeteden azt a történetet, amelyet még nem jelölt meg az Instagramon!

Ne ossza meg saját történetével azt a történetet, amelyet nem jelölt meg valaki máson az Instagramon funkció még nem elérhető. Még mindig az Instagramon ossz meg egy történetet, amelyet senki más nem jelölt meg a saját történetedben Ehhez a megosztott történetképet hosszabb ideig érintve eltűnik a rajta lévő idővonal és a sztori alján lévő üzenetíró doboz. Így képernyőképeket készíthet jelölések nélkül. Mielőtt megértették volna, hogy a történetből vették, a galériából szerkesztették. a saját történetében Megoszthatod.

Ne oszd meg mások bejegyzését az Instagramon!

Oszd meg valaki más bejegyzését az Instagramon kínál funkciót. Lehetővé teszi a megosztani kívánt történet megosztását az Instagram-fiókból a mindenki számára nyitott fiókokon. Privát fiók felhasználóinak történetbejegyzései, csak DM-en keresztül megoszthatod.

Ha használni szeretnéd az Instagram azon képességét, hogy megoszthassa valaki más bejegyzését a történetben, megoszthatod azt a történetben, ha kiválasztod a „Bejegyzés hozzáadása a történethez” lehetőséget a bejegyzés alatt. Így a történetben megosztott bejegyzésre kattintva, megtekintheti a megosztott bejegyzést, ha belép annak a felhasználónak a fiókjába, aki először osztotta meg a bejegyzést.

Ne ossza meg valaki más videóját az Instagramon!

Az Instagram megoszthatja valaki más videóját a történetben A funkció használatához telepíteni kell egy újraküldendő alkalmazást. Ha valaki más videóját megosztja az Instagramon, azt repostnak nevezik. Repost Elérhető Android és IOS platformokon. A történethez feltölteni kívánt videó letöltéséhez be kell jelentkezni a repost alkalmazásba. A Repost alkalmazásba való bejelentkezés után a letöltési folyamat a történetben megosztandó videó linkre kattintva indul el. A telefonra letöltött videót történetekben osztják meg az Instagram-fiókba másolás opcióval.

Ingyenes az Instagram Repost alkalmazás?

Instagram repost jelentkezési eljárás díja Vannak ingyenes alkalmazások, valamint ingyenes alkalmazások. Néhány alkalmazás ingyenesen letölthető. Ha azonban módosítás történik a letöltött történetben, az díjat számít fel. Ehhez az újraküldésnél ellenőrizni kell a díj rovatot. Azok, akik módosítani szeretnének a történeten, térítés ellenében módosíthatnak a letöltött képen. Ezen túlmenően, a fizetés nélküli megosztás érdekében meg kell osztania a történetet a saját történetében, ahogy megosztja.

Melyek az újraküldési folyamathoz használt alkalmazások?

Újraküldéshez használt alkalmazások Sok lehetőség van rá A minőségi repost alkalmazás letöltéséhez meg kell nézni a letöltések számát. Az alkalmazást letöltők nagy száma azt mutatja, hogy az újraküldés megbízható és minőségi. Ezek az alkalmazások közé tartozik az InRepost alkalmazás, a Regrampost alkalmazás és a Repost az Instagram alkalmazásokhoz. Az alkalmazások közül a személy letölti a folyamat végrehajtásához legmegfelelőbb alkalmazást, és letölti a történetet és a videót. A fizetős vagy ingyenes alkalmazás kiválasztása a felhasználó választásától függ.

Más Instagram-felhasználók megcímkézhetik a történetet?

Jelölj meg más Instagram-felhasználókat a történetben Mindkét fél jogosult a feldolgozásra. Ahogyan az Instagram-fiókkal rendelkezők megcímkézhetik mások történeteit, más felhasználók is megtehetik ugyanezt. Ezenkívül a történet telefonos hozzáadása másodpercek alatt megtörténik. Emiatt a történet telefonos hozzáadása gyorsabb feldolgozást biztosít.

Hogyan lehet letölteni valaki más történetét az Instagramon?

Valaki más történetének letöltési folyamata az Instagramon Ehhez mobilalkalmazásokat kell letölteni a Play Áruházból. A mobilalkalmazásoknak köszönhetően a letölteni kívánt történetek könnyen letölthetők lesznek.

A kívánt mobilalkalmazást kiválasztja a Play Áruházból. A kiválasztott alkalmazás letöltődik a telefonra. Ezután a letöltött mobilalkalmazás Instagram-fiókjával bejelentkezik. A letöltendő történetet megosztó személy az alkalmazásban található. Kattintson a barát által megosztott történetre, és elindul a letöltés.

Az Instagram közzéteszi valaki más történetét a saját történetedben!

Instagram probléma, amikor valaki más történetét megosztja a saját történetévelaz, hogy ezt a történetet nem szabad megosztani a saját történetében, mert nincs megjelölve a megosztott történetben. Ha meg szeretne osztani egy történetet, fel kell címkéznie abban a történetben.

Ha meg van címkézve a történetben, de továbbra is problémái vannak a megosztással, frissíteni kell az alkalmazást. Az alkalmazás frissítése után a sztori, amelyben meg van címkézve, megosztható a saját történetében. Ezenkívül a hozzáadott történet 24 óra elteltével automatikusan törlődik. Lehetetlen megosztani a törölt történeteket. Ehhez az idő lejárta előtt közzé kell tennie a saját történetét.

INTERNATIONAL

Választ írni