Facebook-fiók törlési hivatkozás

hogyan lehet törölni facebook fiókot

Facebook fiók törlési linkje Gyorsan bezárhatja fiókját. Az általam megosztott linknek köszönhetően a Facebook-fiók bezárási folyamatát mobilról és asztali számítógépről is elvégezheti. A több millió felhasználó által használt közösségi média néha unalmasnak tűnhet.

Az alábbiakban részletesen elmagyaráztam, illusztrált magyarázattal a Facebook-fiók végleges törléséhez. Azok, akik teljesen törölni szeretnék fiókjukat, ezt az alábbi magyarázat alapján tehetik meg.

Facebook-fiók törlési eljárások

Amikor törli Facebook-fiókját, az ismerősei, képei és minden adata törlődik. Ennek ismeretében nem kellett volna elkezdenie a következő műveleteket. Különben siránkozhatsz, hogy eltűntek a fotóim és a barátaim.

Először is kattintson az alábbi Facebook-fióktörlés linkre;

Miután rákattintott a Facebook-fiók törlésére szolgáló linkre, az alábbihoz hasonló részt fog látni.

facebook fiók törlés linkje
facebook fiók törlés linkje

A fiók végleges törlésére vonatkozó részben két lehetőséget kínál. Arra kéri, hogy ideiglenesen zárolja le fiókját, vagy felajánlja az adatok letöltését, ha elhatározta, hogy véglegesen törli azokat.

Amikor letölti adatait, biztonsági másolatot készít a fotóiról és bejegyzéseiről. Bölcs dolog lenne biztonsági másolatot készíteni emlékeiről, mielőtt törölné fiókját.

Miután eldöntötted Törölje a fiókot Kattintson a gombra.

hogyan lehet facebook fiókot törölni
hogyan lehet facebook fiókot törölni

Megnyílik a fentihez hasonló ablak. Itt meg kell adnia Facebook-fiókja jelszavát. Amikor megadja jelszavát, és megnyomja a tovább gombot, fiókja véglegesen törlődik.

#Kapcsolodo tartalom: Instagram Ice Cream Link

Csak ennyit fogsz tenni. Ezt könnyedén megteheti androidról, iosról és számítógépről. Ha ezt a telefonról csinálja, 5 perc alatt elvégezheti a Facebook-fiók törlését olyan böngészőkben, mint a safari vagy a chrome.

Mi történik, ha végleg törlöm a Facebook-fiókomat?

  • Fiókját nem aktiválhatja újra.
  • Profilja, fényképei, bejegyzései, videói és bármi más, amit hozzáad, véglegesen törlődik. Nem hozhatsz vissza semmit, amit hozzáadtál.
  • A továbbiakban nem használhatod a Facebook Messenger alkalmazást.
  • A Facebook-bejelentkezést nem használhatja más alkalmazásokhoz, amelyekre esetleg regisztrált Facebook-fiókjával, például a Spotify-val vagy a Pinteresttel. A fiókok helyreállításához kapcsolatba kell lépnie azokkal az alkalmazásokkal és webhelyekkel.
  • Egyes információk, például az ismerőseinek küldött üzenetek, a fiók törlése után is megjelenhetnek ismerősei számára. Az elküldött üzenetek másolatait az ismerősei postafiókjában tárolják.
  • Ha Facebook-fiókját használja az Oculusba való bejelentkezéshez, a Facebook-fiók törlésével az Oculus-adatok is törlődnek. Ez magában foglalja az alkalmazáson belüli vásárlásait és megszerzett jutalmait. Elveszíti az alkalmazás-visszatérítési lehetőségét és az összes meglévő áruházi jóváírást.

Mi van, ha szünetet akarok tartani a Facebook használatában?

Szünetet tarthat a Facebook használatában, és ideiglenesen leállíthatja fiókját. Amikor ideiglenesen lefagyasztja fiókját:

  • Az emberek nem láthatják profilodat a Facebookon, és nem léphetnek rá.
  • A fotóid, bejegyzéseid és videóid nem törlődnek.
  • Továbbra is használhatja a Facebook Messengert. Profilképe továbbra is megjelenik a beszélgetésekben, és az emberek rákereshetnek a nevedre, hogy üzenetet küldhessenek neked. Továbbra is megjelensz ismerőseidnek, ahol üzenetet küldhetnek neked a Facebookon.
  • Továbbra is használhatja a Facebook-bejelentkezést más alkalmazásaihoz, például a Spotify-hoz, a Pinteresthez vagy a Games-hez.
  • Nem használhatja Facebook-fiókját az Oculus-termékek vagy az Oculus-adatok eléréséhez.
  • Fiókját bármikor újraaktiválhatja.

Hogyan törölhetem végleg a fiókomat?

Fiókja törlése előtt érdemes bejelentkeznie a Facebookra, hogy letöltse adatainak másolatát (például fényképeket és bejegyzéseket), és ha Facebook-fiókjával jelentkezzen be az Oculusba, érdemes lehet letöltenie az Oculus egy példányát. információ. Fiókja törlése után nem fogja tudni visszaállítani azt, amit a fiókjához hozzáadott. Fiókja végleges törléséhez:

  1. a Facebook jobb felső sarkában. facebook fiók törlés linkje Kattintson az ikonra.
  2. Beállítások és adatvédelemVálassza ki, majd BeállításokKattintson a gombra.
  3. a bal oldali oszlopban Az Ön Facebook adataiKattintson a gombra.
  4. Lefagyasztás és törlésKattintson a gombra.
  5. Fiók végleges törléseVálassza ki, majd Folytassa a fiók törlésétKattintson a gombra.
  6. Törölje a fiókotKattintson a gombra, írja be jelszavát, és folytatásKattintson a gombra.

Lemondhatom a Facebook fiók törlését?

Még nem kezdte el fiókja törlésének folyamatát. Ha nem telt el 30 nap Megszakíthatja a műveletet. 30 nap elteltével fiókja és minden információja véglegesen törlődik, és Ön nem tudja visszakeresni adatait. A törlés kezdetétől számítva akár 90 napig is eltarthat, amíg minden megosztott tartalmat töröl.

Amíg ez az információ törlésre kerül, a Facebookot használó más személyek nem férhetnek hozzá. Az Ön adatainak másolatait a biztonsági mentési tárolóban őrizhetjük meg, amelyet katasztrófa, szoftverhiba vagy egyéb adatvesztés esetén 90 nap után helyreállításra használunk. Adatait jogi ügyek, feltételek megsértése vagy kármegelőzés céljából is megőrizhetjük. Adatkezelési szabályzat További információk a

A Facebook-fiók törlésének leállítása:

  1. Jelentkezzen be Facebook-fiókjába a fiók törlését követő 30 napon belül.
  2. Törlés törléseKattintson a gombra.

CEmONC

Ezzel véglegesen törölted Facebook-fiókodat. A Facebook nem túl népszerű terület a fiatalok körében. De inkább a középkorúak használják. A fiatalok leginkább az olyan platformokat részesítik előnyben, mint az instagram, tiktok, youtube. Emiatt sokan vannak, akik véglegesen be akarják zárni a fiókjukat.

INTERNATIONAL

Választ írni