Facebook-fiók befagyasztó linkje

Facebook fiók befagyasztása 2021

facebook fiók lefagyasztó linkje Ideiglenesen bezárhatja fiókját a következővel: Amikor ideiglenesen deaktiválja fiókját, képei, barátai és tartalmai nem törlődnek. A Facebook-fiók lefagyása azt jelenti, hogy átmeneti szünetet tartasz.

Az alábbi illusztrált magyarázatnak köszönhetően lefagyaszthatja Facebook-fiókját telefonról, mobilról vagy asztali számítógépről. Ez egy nagyon egyszerű és könnyű módszer. Fiókja ideiglenes bezárása után bármikor újra megnyithatja. Teljesen kézben tartod!

Hogyan lehet lefagyasztani a Facebook fiókot?

Fiókját ideiglenesen lefagyaszthatja, és bármikor visszatérhet.

Fiókja lefagyasztásához:

Jelentkezzen be Facebook fiókjába, és kattintson az oldal jobb felső sarkára a képen látható módon. fordított háromszög Kattintson a gombra.

facebook fiók lefagyása
facebook fiók lefagyása

Aztán megint Beállítások Kattintson a kifejezésre.

hogyan lehet lefagyasztani a Facebook fiókot
hogyan lehet lefagyasztani a Facebook fiókot

Az alábbihoz hasonló oldal nyílik meg előtted. Először a bal oldalon Az Ön Facebook adatai Kattintson a kifejezésre, majd a jobb oldalon Lefagyasztás és törlés a mezőről Lát Kattintson a gombra.

facebook fiók ideiglenes leállítása
facebook fiók ideiglenes leállítása

Megnyílik előtted egy ablak, amely lehetővé teszi fiókja lefagyasztását. A fiók befagyasztásának folytatása Kattintson a gombra.

fiók befagyasztása
fiók befagyasztása

Ezután újra meg kell adnia jelszavát. Jelszava újbóli megadása után fiókját lefagyasztjuk.

Mi történik a Facebook-fiók lefagyasztási folyamata után?

  • Rajtad kívül senki sem láthatja a profilodat.
  • Egyes információk továbbra is megjelenhetnek, például az ismerőseinek küldött üzenetek.
  • Ismerősei továbbra is láthatják a nevedet a barátlistájukban. Ismerősei ezt csak a barátlistájukból láthatják.
  • A csoportadminisztrátorok továbbra is láthatják bejegyzéseidet és megjegyzéseidet a neved mellett.
  • Nem használhatja Facebook-fiókját az Oculus-termékek vagy az Oculus-adatok eléréséhez.
  • A csak Ön által kezelt oldalak is lefagynak. Ha az oldalad le van fagyva, az emberek nem láthatják az oldaladat, és nem találják meg keresés közben. Ha nem szeretné, hogy az oldala lefagyjon, átadhatja az oldal teljes irányítását valaki másnak. Ezután csak a fiókját tudja lefagyasztani, anélkül, hogy le kellene fagynia az oldalt.

Ne feledje, hogy ha úgy dönt, hogy aktív marad a Messenger, miközben deaktiválja Facebook-fiókját, vagy ha bejelentkezik a Messengerbe, a Messenger aktív marad. Ismerje meg Messenger-fiókjának lefagyasztását.

Ha lefagyasztja Facebook-fiókját, és folytatja a Messenger használatát:

  • Továbbra is cseveghet barátaival a Messengeren.
  • Facebook-profilképe továbbra is megjelenik a Messengerben folytatott beszélgetéseiben.
  • Mások rákereshetnek a nevedre, hogy üzenetet küldhessenek neked.

Fiókja újraaktiválása: Ha fiókja deaktiválása után szeretne visszatérni a Facebookhoz, bármikor újraaktiválhatja fiókját, ha bejelentkezik a Facebookra, vagy máshonnan bejelentkezik Facebook-fiókjával.

Vegye figyelembe, hogy az újraaktiválási folyamat befejezéséhez hozzá kell férnie ahhoz az e-mailhez vagy mobilszámhoz, amelyet a bejelentkezéshez használt. Ha Ön az egyetlen személy, aki teljes ellenőrzést gyakorolhat egy lefagyott oldal felett, miután újra engedélyezte Facebook-fiókját Újraaktiválhatja oldalát.

Ha teljesen törölni szeretné Facebook-fiókját Facebook-fiók törlési link (2021) Egyszerűen törölheti, ha rákattint.

INTERNATIONAL

Választ írni