Facebook Hesap Dondurma Linki (2021)

Facebook hesap dondurma linki ile hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Hesabınızı geçici olarak dondurduğunuzda resimleriniz, arkadaşlarınız ve içerikleriniz silinmez. Facebook hesap dondurma işlemi geçici olarak ara verdiğiniz anlama gelmektedir.

Telefondan, mobilden veya masaüstünden aşağıdaki resimli anlatım sayesinde Facebook hesabınızı dondurabileceksiniz. Oldukça basit ve kolay bir yöntemdir. Hesabınızı geçici olarak kapattıktan sonra dilediğiniz zaman geri açabilirsiniz. Kontrol tamamen sizde!

Facebook Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Hesabınızı geçici olarak dondurabilir ve istediğiniz zaman geri dönmeyi tercih edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

Facebook hesabınıza giriş yapın ve resimde gösterdiğim gibi sayfanın sağ üst köşesinde bulunan ters üçgene tıklayın.

facebook hesap dondurma islemi
facebook hesap dondurma islemi

Ardından tekrar Ayarlar ibaresine tıklayın.

facebook hesabi nasil dondurulur
facebook hesabi nasil dondurulur

Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır. İlk önce sol tarafta bulunan Facebook Bilgilerin ibaresine tıklayın ardından sağ tarafta bulunan Dondurma ve Silme alanından Gör seçeneğine tıklayın.

facebook hesabi gecici kapatma
facebook hesabi gecici kapatma

Karşınıza hesabınızı dondurmanızı sağlayacak olan pencere açılacaktır. Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et butonuna tıklayın.

hesap dondurma
hesap dondurma

Daha sonra şifrenizi tekrar girmeniz gerekecektir. Şifrenizi tekrar girdikten sonra hesabınızı dondurmuş olacaksınız.

Facebook Hesap Dondurma İşleminden Sonra Ne Olur?

  • Profilinizi sizden başka kimse göremez.
  • Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler görünmeye devam edebilir.
  • Arkadaşlarınız, kendi arkadaş listelerinde adınızı görmeye devam edebilir. Bunu arkadaşlarınız sadece arkadaş listelerinden görebilir.
  • Grup yöneticileri adınızla birlikte gönderilerinizi ve yorumlarınızı görmeye devam edebilir.
  • Oculus ürünlerine veya Oculus bilgilerinize erişmek için Facebook hesabınızı kullanamazsınız.
  • Yalnızca sizin kontrol ettiğiniz Sayfalar da dondurulur. Sayfanız dondurulursa insanlar Sayfanızı göremez veya arama yaptıklarında bulamaz. Sayfanızın dondurulmasını istemiyorsanız Sayfanızın tam kontrolünü bir başkasına verebilirsiniz. Ardından Sayfayı dondurmaya gerek kalmadan yalnızca hesabınızı dondurabilirsiniz.

Facebook hesabınızı dondururken Messenger’ı aktif tutmayı seçerseniz veya Messenger’a giriş yapmış durumdaysanız Messenger’ın aktif kalacağını aklınızda bulundurun. Messenger hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi öğrenin.

Facebook hesabınızı dondurup Messenger’ı kullanmaya devam ettiğinizde:

  • Arkadaşlarınızla Messenger’da sohbet etmeye devam edebilirsiniz.
  • Facebook profil resminiz, Messenger’daki konuşmalarınızda görünmeye devam eder.
  • Diğer insanlar size mesaj göndermek için adınızı aratabilir.

Hesabınızı yeniden etkinleştirme: Hesabınızı dondurduktan sonra Facebook’a geri dönmek isterseniz istediğiniz zaman Facebook’a giriş yaparak veya başka bir yere giriş yapmak için Facebook hesabınızı kullanarak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Yeniden etkinleştirme işlemini tamamlamak için giriş yaparken kullandığınız e-posta veya cep telefonu numarasına erişiminizin olması gerektiğini unutmayın. Dondurulan bir Sayfada tam kontrol sahibi olan tek kişi sizseniz Facebook hesabınızı yeniden etkinleştirdikten sonra Sayfanızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Facebook hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız Facebook Hesap Silme Linki (2021) tıklayarak rahatlıkla silebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 2 Temmuz 2021

Yorum Ekle